دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی
فهرست مطالب :
خط تولید رب گوجه فرنگی
۱) دریافت گوجه فرنگی
۲)حوضچه شستشو
الف)حوضچه شستشوی ۱
ب)حوضچه شستشوی ۲
۳)بازرسی وجور کردن : (Sorting )
4) خردکن : (Crushing )
5) قیف خردکن
۶) پری هیتر:Pre Heating) (
7) صافی
۸) مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی
۹) تغلیظ کننده ها :Batch,Continuse) )
انواع تغلیظ کننده ها
الف)تغلیظ به روش نا پیوسته :Batch) (
ب)تغلیظ به روش پیوسته:Continouse) (
10) پاستوریزاتور
۱۱) فیلر : (پرکن)
۱۲) دربندی
۱۳) پاستوریزاتور ثانویه (اصلی)
۱۴) کد زنی
۱۵) اتیکت زنی
۱۶) بسته بندی
۱۷) انبارمحصول
ویژگیهای مواد اولیه مصرفی
ویژگیهای استاندارد رب گوجه فرنگی
۱)رنگ
۲)طعم
۳)مواد خارجی
۴)ذرات سیاهرنگ
۵)دانه وپوست
۶)نمک
۷)مواد جامد محلول درآب
۸)جانداران میکروسکوپی
۹)فلزات
۱۰)پری
۱۱)pH
12)ناخالصیهای معدنی
۱۳)حشرات
ویژگیهای بسته بندی
نشانه گذاری
واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت
آزمایشات تعیین کیفیت رب
الف)آزمایشهای فیزیکی
ب )آزمایشات شیمیایی
ج)آزمایشات میکروبی
(( برای دانلود کلیک کنید ))
:: برچسبها:
دانلود پروژه خط تولید رب گوجه فرنگی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0